pic

Sodelujte v fokusni skupini, katere cilj je oblikovanje učnega načrta za bodoče odločevalce v mestih in regijah!

Vas zanimajo novitete na področju mobilnosti, kot so droni in brezpilotna letala?
Pridružite se naši fokusni skupini!

Podjetje AV Living Lab bo 6. julija 2022 ob 16:00 organiziralo fokusno skupino, ki bo obravnavale tematiko Urban Air Mobility, v sklopu projekta UAMSchool4cities.
UAMschool4cities je projekt, namenjen oblikovanju učnega okvirja in programa usposabljanja za sedanje in bodoče zaposlene v odločevalskih ustanovah, da bi jim zagotovili potrebna znanja za upravljanje uporabe storitev urbane zračne mobilnosti (Urban Air Mobility – UAM) v njihovem mestu.

Posamezna fokusna skupina bo potekala 60 minut preko spleta ali v živo, kjer boste z nami delili mnenje o pomembnosti razvoja nove mobilnosti, kot so droni za transport ljudi in tovora.

Vsi udeleženci dogodka bodo za svoj čas prejeli bon BTC City v vrednosti 10 €.

Projekt je financiran z nepovratnimi sredstvi programa Erasmus+ Evropske unije.

Cilj projekta je oblikovati program usposabljanja za sedanje in prihodnje zaposlene v lokalnih skupnostih, da bi jih opremili s potrebnimi znanji za implementacijo urbane zračne mobilnosti (UAM). Cilj projekta je ustvariti program odprtega spletnega tečaja (MOOC) za strokovnjake s kakršnim koli ozadjem, ki jih zanima vstop v sektor mobilnosti v lokalni samoupravi.

Več informacij: blaz@avll.si.