Zakaj sodelovati z nami

BTC City Ljubljana je eno izmed največjih poslovnih, nakupovalnih, rekreatvino-zabaviščnih in kulturnih središč v Evropi. Oblikovalo se je skozi šest desetletij neprestanega razvoja – današnje dinamično in raznoliko okolje pa se približuje novemu mejniku v svojem razvoju: postati vodilno živo testno okolje na svetu v kognitivno hiperpovezanem središču, v prvi vrsti namenjeno proizvajalcem in razvijalcem povezanih avtonomnih vozil (CAV), s ciljem transformacije transportne industrije.

Poleg velikega števila obiskovalcev, kar 21 milijonov letno, bo v naše testno okolje vstopalo tudi vse več avtonomnih naprav – od avtomobilov do samopostrežnih robotov, avtonomnih dronov, digitalnih asistentov, robotov za komuniciranje, naprav za virtualno in navidezno resničnost itd. Razvoj avtonomnih naprav bo zaznamoval bližnjo prihodnost, ključno pa je, da bo interakcija med ljudmi in napravami preprosta in prijazna. Zato se nam pridružite v našem živem testnem okolju – skupaj lahko zgradimo nov svet in zdaj je najprimernejši trenutek za to.

Znotraj našega ekosistema že danes sodelujemo z mednarodnimi podjetji s področja umetne inteligence po Gartnerjevem magičnem kvadrantu in omogočamo učenje med napravami (Machine-to-Machine Learning). Sodelovanje z lokalnimi zagonskimi podjetji pa podpira tudi učenje med ljudmi in napravami (People-to-Machine learning).

Druga pomembna partnerstva

  • Sodelujemo z različnimi podjetji na področju razvoja platform za pametno trgovino, logistike 4.0, pametnih mrež in pametnih mest s čimer uspešno gradimo pomembne digitalne temelje.
  • Sodelovanje z akademsko sfero je prav tako pomemben del našega ekosistema, ki razširja in izboljšuje področje raziskovanja in razvoja. Pri nas lahko sodelujete z lokalnimi akademiki ali povabite predstavnike iz svojega okolja.
  • Sodelujemo z vlado, mestnim svetom, nevladnimi organizacijami, industrijo in z ljudmi z območja našega AV Living Lab.

Skupnost zagonskih podjetij

Pomemben del našega ekosistema je ABC Pospeševalnik, globalno pozicionirana mreža pospeševalnikov. ABC je bil letsa 2015 ustanovljen pod okriljem družbe BTC, ki je med najpomembnejšimi ustanovitelji. ABC deluje na treh poslovnih področjih z namenom podpiranja zagonskih podjetij pri uresničevanju njihovih poslovnih idej:

Startup accelerator:

Podjetniški pospeševalnik: 3-mesečni intenzivni mentorski program poslovnega preoblikovanja za zaposlene po start-up metodi

Nabor kadrovskih potencialov: selekcija in napredno profiliranje potencialnih kadrov ter poglobljenini intervjuji vam bodo pomagali poiskati najboljše sodelavce na področju ICT.

Manj birokracije in večja transparentnost procesov

Naša zasebna infrastruktura omogoča lažje delovanje z manj birokracije, hitrejše sklepanje pogodb in drugih dogovorov v skladu z zakonodajo, kar prinaša občuten prihranek tako časa kot denarja, predvsem pa zagotavlja večjo fleksibilnost pri delu, bolj transparentne procese in hitrejši vstop na trg.

Varnost in zaščita podatkov

Zavedamo se, kako pomembni sta varnost in zaščita vaših podatkov, tehnologije, ljudi in naprav. V našem timu so strokovnjaki za vzpostavljanje varnosti in začšite na različnih področjih (fizična zaščita, upravljanje dostopa do podatkov in imetja, zaščita poslovanja, obvladovanje tveganj itd.).

Upoštevamo relevantne EU direktive na področju varstva osebnih (EU Directive 2006/24, 2016/679, 2016/680), kot tudi slovensko zakonodajo in usmeritve Informacijskega pooblaščenca.

Delite našo strast, s katero spreminjamo način gibanja, življenja in dela?