Skupnost zagonskih podjetij

Vstop v AV Living Lab vam bo odprl pomembna vrata do najnovejše tehnologije in znanj. V AV Living Lab BTC City Ljubljana domuje tudi ABC Accelerator, zasebni pospeševalnik za zagonska podjetja, ki povezuje zagonska podjetja na globalnem trgu.

Najpomembnejši del ekosistema našega AV Living Lab je ABC pospeševalnik, ki je bil ustanovljen leta 2015, da bi pomagal zagnanim podjetniškim idejam zaživeti na globalnem trgu. Z združitvijo kreativnih zamisli, ambicioznih podjetij in pomoči s strani najbolj izkušenih multinacionalnih korporacij ter univerz Harvard in Berkley, ABC pospeševalnik vsako leto uspešno zažene več deset zagonskih podjetij. Poleg tega, da podjetjem pod svojim okriljem omogoča dostop do razvejane svetovne mreže, ABC pomaga zagotoviti tudi dostop do potencialnih strank in investitorjev.

ABC deluje na 3 poslovnih področjih

ABC pospeševalnik v BTC City Ljubljana pomaga podjetjem zagnati poslovno idejo; uspešnim podjetjem kasneje pri iskanju investitorjev in prodoru na evropski trg pomaga ABC Venture Gates v Münchnu; podjetjem, ki so pripravljena za vstop na globalni trg, pa pri tem pomaga ABC Global Home v Silicijevi dolini. ABC je bil ustanovljen leta 2015, družba BTC pa je eden od glavnih ustanoviteljev. ABC deluje na treh področjih:

Pospeševalnik za zagonska podjetja:

Podjetniški pospeševalnik: 3-mesečni intenzivni mentorski program poslovnega
preoblikovanja za zaposlene po start-up metodi

Iskanje kadrov: – selekcija in napredno profiliranje potencialnih kadrov ter poglobljenini intervjuji vam bodo pomagali poiskati najboljše sodelavce na področju ICT.

Programi za avtomobilsko industrijo

ABC ponuja tudi sodobno co-working okolje in različne delavnice za pomoč pri razvijanju novih idej in rešitev (hackathons). Na večdnevnih delavnicah vašemu strokovnemu teamu skozi strukturiran in voden proces pomagamo poiskati želene rešitve in oblikovati nove poslovne modele.

Sodelovanje s številnimi zagonskimi podjetji odpira nove poslovne ideje in priložnosti, ki so s pravimi sodelavci lažje izvedljive.