Vozne izkušnje

Ste pripravljeni na testiranje svojih tehnoloških rešitev v resničnem okolju? Pridružite se nam v AV Living Lab BTC Ljubljana in razvijajte avtonomna vozila prihodnosti. Le vozila, ki bodo suvereno obvladovala vsakdanje situacije, bodo zagotavljala najboljšo uporabniško izkušnjo. Z več kot 21 milijoni obiskovalcev letno vam lahko ponudimo najboljši poligon za učenje in testiranje.

Nove tehnologije se lahko dobro izkažejo v kontrolirani in zaprtih testnih okoljih. Da bi bile uspešne tudi v prihodnosti, pa se morajo brezhibno izkazati v vsakdanjem, resničnem okolju. Pri nas lahko gradite popolno uporabniško izkušnjo v okolju, kjer so v ospredju prav uporabniki.

Vsakodnevni scenariji

pot so le nekateri scenariji, na podlagi katerih lahko zgradite odlično uporabniško izkušnjo in oblikujete nove storitve, primerne za trženje.

Poleg tega, da boste v našem živem testnem okolju lahko proučevali neštete vsakdanje situacije in dogodke, vam ponujamo tudi možnost sodelovanja z naprednimi tehnološkimi podjetji, s katerimi smo oblikovali uspešna partnerstva. Tako boste lahko sledili tudi svojim najbolj zahtevnim ciljem.

Sodelujemo z vodilnim zagonskim podjetjem, specializiranim za simulacijo vožnje, ki ponuja 4 DOF simulator, sestavljen iz vizualnih prikazov visoke ločljivosti in številnih biometričnih senzorjev za psihofiziološko vrednotenje (izboljšanje vožnje, napredno nevrološko in biometrično profiliranje voznikov). Evalvacijske podatke lahko uporabite za pomoč pri razvoju naprednih algoritmov za strojno učenje in razvoj umetne inteligence v avtonomnih vozilih ter tako pomembno prihranite čas in sredstva za razvoj.

Preoblikovanje transportne industrije

Da bi uporabniki čim hitreje in v čim večji meri sprejeli tehnologijo avtonomnih vozil, morajo slednja zagotavljati prijetno uporabniško izkušnjo. Strah uporabnikov pred tem, da bi jih vozil robot, lahko premagate le z natačnim testiranjem v vsakdanjih situacijah in zagotovitvijo brezhibnih rešitev. AV Living Lab BTC City Ljubljana je popolno mesto v malem, ki letno privabi milijone obiskovalcev, zato lahko v njem proučite neskončno različnih interakcij in poiščete prave odgovore.

Vse to se le osnovne aktivnosti našega živega testnega okolja, naš cilj je razvijati nove tržne priložnosti, ki jih bodo zagotavljala bodoča avtonomna vozila. Skupaj lahko raziščemo, kaj bodo poleg brezskrbe vožnje uporabniki želeli in pričakovali od avtonomnih vozil v prihodnje.