X

Delite z nami isto strast?

Predvajaj video

Zakaj izbrati AV Living Lab

Katero okolje bi lahko bilo bolj primerno za učenje in testiranje naprednih AV tehnologij, kot tisto, ki je aktivno 24 ur dnevno, vse dni v letu in v katerem se gibljejo resnični ljudje in vozijo resnični avtomobili? AV Living Lab, ki domuje v BTC City Ljubljana, ponuja prav to – raznoliko in zelo obiskano okolje, v katerem ne manjka najrazličnejših vsakdanjih interakcij in dogodkov, ki jih lahko proučujete in na podlagi katerih lahko razvijate in testirate scenarije in rešitve.

 

Več informacij

475.000 m2
ZUNANJE POVRŠINE
11 km
CEST
21 milijonov
OBISKOVALCEV LETNO
450
TRGOVIN

Zakaj sodelovati z nami

Poleg zanimivega vsakdanjega okolja vam v AV Living Lab BTC City Ljubljana ponujamo najrazličnejšo podporo, ki jo potrebujete pri testiranju in učenju. Ekosistem AV Living Lab združuje različne poslovne partnerje, strokovne kadre in zagonsko središče za nove poslovne ideje, s čimer vam zagotavljamo vrhunsko znanje in neomejene priložnosti za razvijanje vaših AV konceptov.

 

Več informacij

11 kmcest
14krožišč
30
8500parkirnih prostorov

Blog

Novice

AV Living Lab z delegacijo ministra Borisa Koprivnikarja obiskal BMW

14. 06. 2018 |

Slovenska delegacija pod vodstvom podpredsednika Vlade Republike Slovenije in ministra za javno upravo Borisa Koprivnikarja, ki so jo sestavljali predstavniki ministrstva, AV Living Lab in družba BTC, je v sklopu obiska v Nemčiji obiskala BMW-jev Center odličnosti za avtonomno vožnjo v okolici Münchna.

Read more
Novice

5G v ekosistemu AV Living Lab

01. 06. 2018 |

Družba BTC je danes od Agencije za komunikacijska omrežja in storitve RS (AKOS) v navzočnosti ministra za javno upravo Borisa Koprivnikarja pridobila frekvence za testiranje tehnologij 5G in izvajanje razvojno-raziskovalnih projektov na območju BTC Cityja Ljubljana.

Read more
Novice

Uradna otvoritev AV Living Laba

27. 04. 2018 |

Konferenco Ten-T Days, ki je največji in najbolj pomemben dogodek v Evropi na področju pametne, trajnostne in varne mobilnosti, je na tretji dan zaokrožila demonstracija vožnje povezanih in avtonomnih vozil v BTC Cityju Ljubljana. Na tako imenovanem Connected and Autonomous Mobility: Vehicles' demonstration so se lahko obiskovalci prvič na slovenskih tleh popeljali s samovozečim minibusom Navya. Z uradno otvoritvijo je zaživelo tudi živo učno okolje za razvoj sodobnih tehnologij AV Living Lab v BTC Cityju Ljubljana.

Read more
Novice

AV Living Lab s partnerji vzpostavil slovenski ekosistem za razvoj rešitev za avtonomna vozila

04. 04. 2018 |

Družbe BTC, DARS, AMZS, Avto-moto zveza Slovenije (AMZS) in družba AV Living Lab gradijo partnerski ekosistem, ki je edinstven v svetovnem merilu. Na ta način razvijajo učeče okolje, ki bo omogočilo razvoj rešitev in tehnologij za samovozeča vozila.

Read more