X

Delite z nami isto strast?

Predvajaj video

Uradna otvoritev 27. 4. 2018.

Zakaj izbrati AV Living Lab

Katero okolje bi lahko bilo bolj primerno za učenje in testiranje naprednih AV tehnologij, kot tisto, ki je aktivno 24 ur dnevno, vse dni v letu in v katerem se gibljejo resnični ljudje in vozijo resnični avtomobili? AV Living Lab, ki domuje v BTC City Ljubljana, ponuja prav to – raznoliko in zelo obiskano okolje, v katerem ne manjka najrazličnejših vsakdanjih interakcij in dogodkov, ki jih lahko proučujete in na podlagi katerih lahko razvijate in testirate scenarije in rešitve.

 

Več informacij

475.000 m2
ZUNANJE POVRŠINE
11 km
CEST
21 milijonov
OBISKOVALCEV LETNO
450
TRGOVIN

Zakaj sodelovati z nami

Poleg zanimivega vsakdanjega okolja vam v AV Living Lab BTC City Ljubljana ponujamo najrazličnejšo podporo, ki jo potrebujete pri testiranju in učenju. Ekosistem AV Living Lab združuje različne poslovne partnerje, strokovne kadre in zagonsko središče za nove poslovne ideje, s čimer vam zagotavljamo vrhunsko znanje in neomejene priložnosti za razvijanje vaših AV konceptov.

 

Več informacij

11 kmcest
14krožišč
30
8500parkirnih prostorov

Blog

Novice

AV Living Lab s partnerji vzpostavil slovenski ekosistem za razvoj rešitev za avtonomna vozila

04. 04. 2018 | AV Living Lab

Družbe BTC, DARS, AMZS, Avto-moto zveza Slovenije (AMZS) in družba AV Living Lab gradijo partnerski ekosistem, ki je edinstven v svetovnem merilu. Na ta način razvijajo učeče okolje, ki bo omogočilo razvoj rešitev in tehnologij za samovozeča vozila.

Read more